sunnuntai 8. tammikuuta 2012

i love lh pt 2

Unohdin viime postauksessa kertoa, että yksi aupaireista, jonka tapasin uutenavuotena oli kotoisin Orange Countysta. Kaikille, jotka koskaan on katsonut Laguna Beachia niin Kristin Cavallari on kuulemma oikeasti ihan mukava ja LC on oikeastikin sellainen maanläheinen. Heidin ja Spencerin outoudeusta se ei osannut sanoa, kun oli tuntenut ne vaan silloin ihan alkuaikoina. Oli kiehtovaa tavata joku joka on tuntenut ne oikeasti, haha.

Perinnettä ylläpitäen perjantai-ilta oli taas plaah. Kévin päätyi nukkumaan toiseen huoneeseen kun se suuttui Williamille, ja ne vielä aamullakin tiuskaili toisilleen. Lauantaina päivällä pojat lähti isovanhemmille lopuksi viikonlopuksi, joten mulla on vielä tämä päivä aikaa olla yksin kotona (Clarisse ja Mickaël on Lontoossa), kunnes illalla mun pitää lähteä hakemaan poikia, mikä tarkoittaa yksin ajamista Pariisin lähiöalueelle..

Eilen käytiin myös vihdoin katsomassa Le Havre, jota mainostetaan Pariisiissa isoin julistein aika monen teatterin ulkopuolella. Sali ei ollut edes tyhjä ja vaan yks seurue lähti pois ennen loppua :D Mulla on kuulemma samanlainen aksentti kuin Kati Outisella, toivon etten kuulosta ihan yhtä tyhmältä :D En tiedä miltä se kuulostaa ranskalaisille, mutta meidän mielestä elokuvan dialogien vähäsanaisuus oli vaan koomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti