sunnuntai 11. joulukuuta 2011

the magical world of disney

Eilen tehtiin 12 tunnin päiväreissu ddddisneylandiin! Olihan se viihdyttävä paikka, vaikka oonkin ikuisesti katkera etten päässyt sinne töihin :D Tosin ei ne työntekijät riemusta kiljunut, päinvastoin.. Olin myös pettynyt, ettei siellä kulkenut disney -hahmoja kaduilla, olisin halunnut kuvan Mikin kanssa! Saatiin kierrettyä melkein kaikki laitteet, mut vielä on Walt Disney Studios, joka pitää nähdä ennen toukokuuta.
Tänään tapasin Pariisissa Julian, sen kaverin ja joitain muita saksalaisia brunssin merkeissä. Marmeladia, nutellaa, kaakaota jne. MMMM. Oon vähän surullinen kun Julia lähtee jo ensi viikolla lopullisesti takaisin Saksaan, ja toinenkin aupair ranskantunneilta lähtee pois :( Tuleehan niiden tilalle luultavasti uudet aupairit, mutta ei se oo tietenkään sama asia.
En oo saanu tänä viikonloppuna nukkua aikaisten herätysten takia yhtään niin paljon kun olisin halunnut! Huomennakaan en voi levätä kotona kun pitää mennä joululahjaostoksille Pariisiin (onpa kamalaa..) Sen takia olin kerrankin viisas ja tulin tänään aikaisin kotiin. Täälläkin oli pikkuruiset joulumarkkinat tänään tuolla juna-aseman aukiolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti