sunnuntai 13. marraskuuta 2011

i love lh

Kiitos tän taudin, pystyn hädin tuskin puhumaan tällä hetkellä. Ääntä ei vaan meinaa tulla. Mutta torstaina, kun tää alkoi, pojat totteli harvinaisen hyvin, joten ehkä ei haittaa vaikka joudun vähän aikaa kähisemään.

Perjantaina oli kaikilla vapaapäivä, myös minulla ja muilla aupaireilla, joten otettiin hyöty pitkästä viikonlopusta ja lähdettiin sohvasurffaamaan Le Havreen :D Mun eka surffikokemus, ja oli kyllä hauskaa! Yövyttiin siis erään Dorianin sohvalla, ja perjantaina käytiin I love LH (=Le Havre) "festareilla", ja lauantaina ajettiin autolla Etretatiin, josta on kuva, kun en osaa selittää mikä se on. Sellanen rikkaitten lomapaikka, ainakin Mick Jagger on nähty siellä. Hauskintahan tässä on se, että kun mietittiin jotain paikkaa mikä olis lähellä, minne lähdettäisiin surffaamaan, mulle tuli Le Havre mieleen vaan sen suomalaisen elokuvan takia. Kävikin sitten ilmi, että Dorian soittaa itseasiassa bassoa elokuvan alku- ja loppumusiikeissa, näki sen ennen ensi-iltaa ja tuntee yhden näyttelijöistä (jolla tosin on kuulemma vaan pieni rooli)! Saatiin myös pieni sightseeing kierros leffan kuvauspaikoista. Nyt meidän on pakko käydä katsomassa se elokuva, kun se tulee Ranskaan joulukuussa.

Tänään kävin ekan kerran yksin leffassa täällä, sitä oonkin odottanut :D Leffa oli hyvä (Contagion,  ja alkumainoksien aikana mainittiin myös Le Havre), ja nyt myös pysyin mukana juonessa, koska se ei ollu dubattu! ..Mikä olis ollut ehkä parempi vaihtoehto, koska nyt en kiinnittänyt juuri huomiota tekstitykseen, kun oli helpompi seurata englanniksi. Ja leffateatteri nyt ei ollu mitenkään erikoinen vaikka Champs-Elysees'llä olikin, mun mielestä Suomessa on tyylikkäämmät salit. Mut ei se mikään Pariisin hienoin teatterin varmaan ollutkaan.

 näyttelijä, jonka nimeä en tiedä

etretat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti