sunnuntai 6. marraskuuta 2011

pub crawl

En muista olenko maininnut, että meillä on käytössä vain yksi kotiavain, siis koko perheelle. Pihalla on piilopaikka, jonne avain aina jemmataan, jos kotiin ei jää ketään. Se myös tarkoittaa, että ovi pitää jättää aina auki, jos joku tulee myöhään illalla kotiin. Nyt on kaksi kertaa käynyt niin, että Clarisse ja Mickaël on unohtanut jättää oven auki, ja olen joutunut seisoskelemaan ulkona, että ne tulis avaamaan oven :D Mutta ei se haittaa, c'est pas grave. Yksi edellisistä aupaireista oli samassa tilanteessa koputellut takaoven lasia vähän liian kovaa ja sehän meni pirstaleiksi :D Siitä on vieläkin muistona teipit ovessa.

Eilen juhlistettiin synttäreitä ja suunnitelmat muuttu varmaan 10 kertaa. Lopulta päädyttiin osallistumaan pub crawliin, joka on turisteille tarkoitettu baarikierros Pariisissa. Mun mielestä mahtava idea, tavattiin ihmisiä Kazakstanista, Yhdysvalloista, Sveitsistä jne. Niitä järjestetään muissakin maissa (mutta ei Suomessa :( ), voisin ottaa tavoitteeksi käydä kaikissa!

Tänään käytiin Musée du Moyen Age -museossa, sen takia vaan, että se oli ilmainen (kuukauden ensimmäinen sunnuntai). Kierrettiin se ehkä 10 minuutissa, vanhat kivipilarit ja kaariholvet ei ollu kovin kiinnostavia.. Täällä on ollut viimepäivinä harvinaisen lämmintä marraskuuksi. Lauantainakin oli n. 20 astetta! Mulle se sopii oikein mainiosti. Vois jatkua tällaisena ja sitten joulun alla tulla vähän lunta.

A bientôt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti