maanantai 3. lokakuuta 2011

bonheur

Lauantaina Pariisissa oli taas kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma, Pariisin taiteiden yöksi sitä voisi kai kutsua. Tietyt paikat oli auki koko yön klo 19-07 ja niissä oli esillä erilaisia taideteoksia. Rakennuksia oli valaistu eri väreillä ja mm. Sacre Coeurillä oli sellainen kynttilämeri, oli tosi kaunista. Jos jotain pitää mainita, niin me jonotettiin 3 (kolme) tuntia, että päästiin kuuntelemaan Purple Rainia violetissa sateessa. Se kuulostaa paljolta, mutta meillä oli hauskaa ja kertoo myös, että liikkeellä oli todella paljon ihmisiä! Yhdessä paikassa olis ollut myös suomalaisen taiteilijan videoita, mutta meillä ei ollut siinä vaiheessa enää aikaa mennä katsomaan niitä.

Sunnuntaina hengailtiin Champs-Elyséellä ja Riemukaarella, ja nautittiin lämpimästä säästä, koska nyt näyttää valitettavasti siltä, että tännekin saapuu syksy. Tänään oli vielä aurinkoinen päivä, mutta huomiseksi on jo luvattu sadetta :(
Andrea, perheen aiempi au pair, kävi eilen vähän illastamassa. Niillä tuntuu olevan tosi läheinen suhde, toivottavasti samanlainen mikä mulla tulee olemaan! Tapasin sen ekan kerran jo mun toisena päivänä täällä, kun ne kävi pikaisesti kylässä. Andrea on tosi mukava, se asuu ja opiskelee nyt Pariisissa.

Viikonloppuisin mulle näyttää tulevan eniten koti-ikävä, niin myös tänä viikonloppuna. Vaikka mulla oli kivaa Pariisissa, tuli sellainen olo, että haluan nähdä tuttuja kavereita. Mutta tänään juttelin Mickaëlin kanssa (mä en oo nyt oikeen varma miten sen nimi kirjoitetaan :D) miltä musta tuntuu ja miltä niistä tuntuu, ja nyt on taas hyvä olo. Mickael ja Clarisse saa mut kyllä tuntemaan olon kotoisaksi ja tervetulleeksi täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti