sunnuntai 30. lokakuuta 2011

le weekend

Coucou!

Torstaina olin koooko päivän poikien kanssa. Käytiin Pariisissa hämähäkki -näyttelyssä ja sen jälkeen kierrettiin vielä luonnonhistorian museon kaikki kerrokset ja joka ikinen videopätkä mitä siellä oli esillä.. mä olin siinä vaiheessa varmaan eniten uupunut, mut pojat onneksi käyttäyty hyvin ja oli ihan mukava päivä.

Mutta ei hyvää päivää ilman huonoa.. ja perjantaina ei sitten kaikki mennytkään niin putkeen. Jo aamu alko huonosti, kun Williamilla oli kauhee ongelma kenkiensä kanssa, kun kaikki oli "liian pienet" ja meidän piti melkeen juosta junaan, ettei myöhästytty. Kaiken lisäks juna oli vielä ihan täynnä, eikä meille löytynyt kunnon istumapaikkoja. Sitten mentiin metroon, mikä oli ok siihen asti, kun se oli ihan täynnä eikä pojilla ollut tilaa riehua, mutta kun tilaa tuli enemmän niin eihän ne malttaneet olla paikoillaan. No, selvisin kuitenkin ja sitten odotetttiinkin vaan, että Clarisse hakee meidät autolla lounaalle. Tavattiin Clarissen perheen ystävä Pierre (85v) ja lounastettiin sen vanhainkodin ravintolassa, mikä olikin oikeen hienostolaisten paikka. Mutta oli ruokakin hyvää, alkuruokineen ja monine ruokailuvälineineen. Lounaan jälkeen lähdin poikien kanssa taas metrolla (joka oli täynnä, eli meni paremmin) Grand Palaisiin, jossa oli tiedenäyttely (samanlainen ku Heureka, mutta huonompi :)). Siellä kierrettiin Isabellen ja hänen tyttärensä (jotka on yöpyi meillä eiliseen asti) kanssa, ja jotta päivä saisi arvoisensa päätöksen, Kévinin paita hävis eikä koskaan löydetty sitä.
Illalla pojat lähti isovanhemmille viikonlopuksi, me vähän kierrettiin jalkaisin Pariisia Mickaëlin kanssa ja käytiin syömässä, minkä jälkeen Mickaël ja Clarisse jatkoi matkaa pelaamaan pokeria ja mä lähdin kotiin (olipa ihana matkustaa yksin :D).

Eilen mun oli tarkoitus mennä katsomaan Pariisin Thrill The Worldia (tanssitaan Thrilleriä samanaikaisesti ympäri maapalloa), mutta myöhästyttiin Madlainan kanssa, yhyy. Siellä oli kuitenkin muutakin ohjelmaa, niin istuskeltiin vähän aikaa ja kuunneltiin hyvää musiikkia.

pikku michaelit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti