maanantai 10. lokakuuta 2011

syksy

Nyt voin heittää hyvästit shortseille ja t-paidoille, viime maanantai tosiaan oli se viimeinen kesäpäivä, ja sen jälkeen onkin sitten ollut ihan syksyistä. Sateli pitkin viikkoa, eikä aurinko paljoa paistanut. Välillä tuntuu, että ulkona on lämpimämpi kuin sisällä, tää talo on oikeasti tosi kylmä! Ja koska mun huone on ylimmässä kerroksessa, musta tuntuu että täällä on vielä kylmempi kuin alhaalla. Kun siellä on vielä takkakin, joka auttaa kyllä tosi paljon, kun sieltä oikeen puhaltaa kuumaa ilmaa.

Viime viikolla en tehnyt mitään rutiinista poikkeavaa, perjantaina olin taas illan lastenvahtina (eikä oo ollut koti-ikävä viime postauksen jälkeen, jes!) ja lauantaina tapasin vihdoin saksalaisen Julian, johon olin yhteydessä jo Suomessa ennen kuin lähdin tänne. Julian mukana oli neljä muuta saksalaista, joten olin vähän out niiden jutuista, mutta nähdään toivottavasti pian uudestaan. Illalla näin toisen saksalaisen Julian, joka kävi samoilla ranskantunneilla Fontainebleussa, mutta koska vaihtoi perhettä asuu nyt Pariisissa ja tarvitsi apua matkalaukkujen raahaamisessa uuteen kotiin. Meidän piti käydä italialaisen ruuan maistiaisissa, mutta saavuttiin sinne liian myöhään (eikä oikeastaan koskaan edes löydetty sitä ihan tarkkaan), joten kivuttiin rappuset Riemukaaren päälle ja ihasteltiin valaistua Pariisia ja välkkyvää Eiffel -tornia :)

Eilen ajateltiin viettää päivä museoissa kierrellen, mutta ei päästykään sinne ilmaiseksi niin kuin luultiin, ja toiseen oli ihan hervoton jono, niin ei alettu montaa tuntia jonottamaan tällä kertaa. Päätettiin sitten mennä katsomaan Moulin Rougea ja Café des deux Moulins -kahvilaa (Améliesta) ja istuttiin Starbucksissa, ja koska illalla olikin ihan lämmin keli niin käveltiin vielä Champs-Elyséellä ennen kuin lähdettiin kotiin.

Ei mikään kovin tapahtumarikas viikko siis :D

 en osannut täyttää..

 arc en ciel
(niitä oli kaksi samaan aikaan, mutta toinen oli jo kadonnut kun sain kameran käsiini)

 kodin lämmittäjä

 Riemukaaren rappuset (koska hissi oli rikki)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti