lauantai 24. syyskuuta 2011

elle me dit écris une chanson contente

Salut!

Keskiviikkona käytiin Eiffel -tornilla Julian kanssa (au pair, josta tiistaina kirjoitin), ei menty ihan ylimmälle kerrokselle, koska Julia ei uskaltanut (vielä), mutta joku päivä haluan kyllä mennä ihan huipulle asti! Ja selvittiin pahasti eksymättä metrossa, vaikka ei kumpikaan olla käyty kuin pari kertaa Pariisissa!

Tällä viikolla oli vähän ongelmia aamuherätyksen kanssa, en ois millään jaksanut nousta niin aikaisin. Ja nyt Will on selvästi alkanut testaamaan mitä sallin sen tehdä ja mitä en, esimerkiksi aamuisin mun valitsemat vaatteet ei millään kelpaa. Mutta eiköhän tästäkin vaiheesta selvitä! Tänään tuli taas vieraita ja mulla piti olla lastenvahti-ilta, mutta Michaël ja Clarisse ei lähtenytkään vieraineen ulos niin sain olla "vapaana". Silti, onneks nyt alkaa viikonloppu niin pääsee taas Pariisiin. Silloin kun täällä on kyläilijöitä, musta tuntuu aina vähän hölmöltä istua pöydässä, kun en ymmärrä oikeen mitään ja istun vaan ihan hiljaa. Nytkin pääsin vasta äsken lähtemään pöydästä, kun täällä ei ruokailemisessa pidetä mitään kiirettä, mikä on sinänsä mukavaa, mutta nyt mua väsyttää ihan hirveästi.

Oon etsinyt itselleni ranskalaista musiikkia, että kuulisin mahdollisimman paljon ranskaa ja vähemmän englantia. Yritän kuunnella myös ranskalaisia radiokanavia, mutta täälläkin soitetaan aika paljon amerikkalaista musiikkia.. mm. näitä oon fiilistellyt viimeaikoina!



 

ps. Elän uutispimennossa. Täällä ei lueta lehtiä, enkä oo vielä oppinut lukemaan netistä uutisia. En tiedä mistään mitään. Mutta täällä on ehkä ensi tiistaina joku koululakko, en tiedä miten se vaikuttaa muhun.
pps. Huhhuuuh!!! Sain liput LENNY KRAVITZIN ja COLDPLAYN keikoille Pariisiin. Michaël maksoi ne, joten palkkaa tulee vähemmän, mutta eiköhän se ole sen arvoista. Odotan jo niin paljon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti