sunnuntai 25. syyskuuta 2011

la bacotte

Eilen oli shoppailupäivä! Ostin kesävaatteita, joille onneksi oli tänään käyttöä, kun oli lähemmäs 30 astetta lämmintä! Hengailtiin ensin Tuileries -puistossa Louvren lähellä ja iltapäivällä käytiin Sacre Coeurissa. Mulla oli liian paljastavat vaatteet kirkkoon, joten jouduin kietoutumaan pitkähihaiseen ja huiviin, joka Annella (yksi monesta saksalaisesta au pairista) oli mukana. Olin tosi tyylikäs, uskokaa pois.

Tänään Bois le Roissa oli jokavuotinen katukirppis, La Bacotte, johon monet kyläläiset osallistuu, siis todella monet. Oli ihan kunnon torimeininki ku kadut oli suljettu ja ihmisiä oli todella paljon, luulen, että niitä tuli ihan muista kaupungeista asti. En kerennyt kovin paljon kiertämään, kun otin mun vakkariksi muodostuneen 11.38 junan Pariisiin.

Viikonloppuna oli jotenkin paljon suomalaisia liikkellä, kun kuulin monessa paikassa tuttua kieltä! Se on aina yhtä yllättävää ja hauskaa, kun en oo pitkään aikaan kuullut kunnolla suomea :D

 les devoirs


 marilyn

la bacotte à bois le roi

Ja nyt nukkumaan! En oo varmaan kertaakaan vielä mennyt näin aikaisin nukkumaan. Pariisin vierailut väsyttää kuitenkin niin paljon, että illalla on aina ihan rikki. Bonne nuit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti